Tuesday, 15 December 2015

Fadh's Birthday Segment

بسم الله الرحمن الرحيم
First of all, thank you to sis Karimah sebab tag Sab. Sab memang suka ada orang jemput untuk join segmen2 ni. Hehe. Seperti yang korang baca di atas, sis Fadhilah kita sedang melancarkan satu segmen mencari bloglist seramai 5 ke 10 orang (jika ramai penyertaan) bersempena dengan ulang tahun kelahirannya yang ke 19 pada hari ini.
Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan sis Fadhilah, Allah selamatkan kamu. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki sentiasa hendaknya, diberi kesihatan yang baik dan diberi kebahagiaan yag berpanjangan ye sis. Hope sis terima ucapan yang tak seberapa dari Sab ni. Sesiapa yang nak join this segmen boleh klik banner di atas and dekat bawah ni merupakan pihak2 yang di tag
          
Tarikh Tamat: 19 Disember 2015

Dari Abu Hurairah r.a. Sesungguhnya Rasulullah s.a.w. bersabda : "Barangsiapa yang beriman kepada Allah dan Hari Akhirat maka hendaklah dia berkata baik atau diam".

6 comments:

  1. hey, thanks a lot for the tag, heheheh
    kalau sempat nnt i'll try to join ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you ye sebab sudi singgah sini ^_^ Sama2 la kita join and memeriahkan segmen ni

      Delete
  2. Selamat bersegmen. Fiefi pun join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck ye Fiefi ^_^ Thank you sebab sudi singgah sini

      Delete
  3. Singgah bw lagi :)

    http://theonlygirl98.blogspot.my/2015/12/fadhs-birthday-segment.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you ye sebab sudi singgah sini ^_^

      Delete