Wednesday, 23 December 2015

YEAR END GIVEAWAY BY IMASHUE

بسم الله الرحمن الرحيم
Walaupun baru je tak buka. Dah banyak giveaway and segmen yang menerjah. Wahhh serious Sab semangat nak join. Harap2 sentiasa dimurahkan rezeki untuk memenangi apa2 giveaway or segmen yang disertai. Hehe. Just klik banner di atas untuk join. Kali ni nak tag kawan sendiri rasanya. Hehe.
Simple blog but seriously fall in love with the simple header. Suka tema warna blog ni yang tidak berwarna-warni dan tidak menyakitkan mata bila tengok dalam gelap. Sometimes, simple is better orang cakap. Hehe.

Dari Abu Hurairah r.a. Sesungguhnya Rasulullah s.a.w. bersabda : "Barangsiapa yang beriman kepada Allah dan Hari Akhirat maka hendaklah dia berkata baik atau diam".

4 comments:

  1. jom join giveaway blog ika :)

    http://www.nooratikahramli.com/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  2. opi singgah sini :)

    http://ash-tsukidate.blogspot.my/2015/12/year-end-giveaway-by-imashue.html

    ReplyDelete