Sunday, 31 January 2016

FIRST MINI GIVEAWAY BY MIMIEBELLA91

WELCOME EVERYBODY


Hello everyone, okay today I nak buat my first mini giveaway for u all.
Alhamdulillah rezeki yang Allah s.w.t bagi kat I sebelum nih, I niat nak share ngan u all so terbitnya this giveaway. Sebab apa I nak share ngan u all this perfume??? Perfume nih perfume favorite I makna kata kat sini sharing is caring...hahhahah..

Okay, one more thing I nak hadiahkan my fellas for their feedback to myblog based on my rules in this giveaway. 

All to my friend sudi2 la support my GA yang hanya kecil pemberian nya tapi besar maknanya buat blogger baru seperti saya.

Sekiranya, penyertaan melebihi apa yang saya jangkakan akan ada surprise for u all.



Syarat :-


Follow Blog mimiebella91


Follow Blog Dibawah:




Follow Page Dibawah:







Follow Instagram Dibawah:




Senaraikan blog saya dalam Bloglist



Buat satu Entry bertajuk "FIRST MINI GIVEAWAY BY MIMIEBELLA91"

Share Tips Bagaimana anda memilih perfume yang sesuai dengan diri anda?
Minimum 150 patah perkataan.


Tinggalkan Link entry anda di ruangan komen






  • dah submit entry boleh rujuk senarai peserta bertuah
  • 2 orang pemenang dipilih berdasarkan entry bertajuk"FIRST MINI GIVEAWAY BY MIMIEBELLA91"
  • semua peserta akan dimasukkan dalam bloglist saya
  • pastikan anda ikut rules dengan tepat tanpa tercicir, Nsyallah Adorable perfume menjadi milik anda
  • Segment ini akan berlangsung pada 22 January 2016 hingga 28 February 2016
Penganjur GA ni minta untuk kita share tips pemilihan perfume. Actually Sab akde tips dalam pemilihan perfume. Tapi bukan beerti Sab bedal semua perfume ye. Sab suka perfume yang bau nya kasar di samping ada kelembutan. Haa macam mana tu? Ok macam ni. Kkadang bila kita test bau nya sangat kuat tapi bila dia dah llama dengan kita, bau nya akan menjadi lembut. Fahamkan maksud Sab? Itulah serba sedikit tips waktu Sab nak pilih perfume. Sab sangat cerewet dalam pemilihan perfume. Kalau bau nya pada asal lembut, memang Sab takkan pilih sebab kurang menggemari begitulah juga bau yang terus menerus kasar.

Dari Abu Hurairah r.a. Sesungguhnya Rasulullah s.a.w. bersabda : "Barangsiapa yang beriman kepada Allah dan Hari Akhirat maka hendaklah dia berkata baik atau diam".

2 comments:

  1. Good Luck. Mari join segmen ini pula.
    http://mylifemyprimaryplan.blogspot.my/2016/02/segmen-pencarian-bloglist-2016-bersama.html

    ReplyDelete