Saturday, 13 February 2016

GIVEAWAY BIRTHDAY WISHES TO ME AND BLOGLIST 2016 by Noor Akma

بسم الله الرحمن الرحيم | السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
ALLAH SELAMATKAN KAMU | ALLAH SELAMATKAN KAMU | ALLAH SELAMATKAN NOOR AKMA | ALLAH SELAMATKAN KAMU

HAPPY BIRTHDAY TO YOU | HAPPY BIRTHDAY TO YOU | HAPPY BIRTHDAY TO NOOR AKMA | HAPPY BIRTHDAY TO YOU

Nak cakap spesial wishes tu tak la. Sekadar nak ucap selamat hari ulangtahun blogger Akma. Semoga dipanjangkan umur dan disejahterakan kehidupan sepanjang tempoh usia yang diberi. Semoga diberi kesihatan dan kebahagiaan yang berpanjangan hendaknya. Sab doakan Akma berjaya dalam apa jua bidang yang diminati. diberi ketenangan dunia dan akhirat disaping keluarga tercinta. Insyaallah.

Ermm... Kalau boleh tahu, ini yang ke berapa eh? Bulan Februari ke ulangtahunnya? Kalau bulan Februari, sama la kita. Hehe. Banyak pulak tanya. Apa2 pun Happy birthday to you. Senyum2 selalu tau. Senyum tu kan sedekah.
 Image result for selamat hari lahir

Dari Abu Hurairah r.a. Sesungguhnya Rasulullah s.a.w. bersabda : "Barangsiapa yang beriman kepada Allah dan Hari Akhirat maka hendaklah dia berkata baik atau diam".

16 comments:

  1. Selamat ulang tahun ^^ semoga sentiasa dalam lindungan Allah

    ReplyDelete
  2. Hai.. blogwalking daripada segmen yang sama.. :)
    Good Luck and Fighting!!

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html

    ReplyDelete
  3. gud luck ya..

    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #22. maaf mia baru sempat nak blogwalking.

    blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2016/01/senarai-url-blog-22.html

    pemenang diumumkan kat http://www.mialiana.com/2016/02/pemenang-bertuah-url-blog-22.html

    ReplyDelete
  4. All the best ye..

    Saya tag awak kat sini:
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2016/02/segmen-sesi-mengenali-ahli-blogger-2016.html

    ReplyDelete
  5. Gudluck..

    Assalam jemput join Segmen saya...

    https://www.biskutsemperit.my/2016/02/pencarian-bloglist-bulan-mac.html

    ReplyDelete
  6. Salam,

    My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

    Thanks :)

    ReplyDelete