Thursday, 30 June 2016

Terus Mencintaimu by Wanns Ahmad

https://www.youtube.com/watch?v=UVgJ7IYk5yc
بسم الله الرحمن الرحيم | السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Hai semua. Hari ni rasa macam nak type lirik lagu la pulak. First time dengar lagu ni, terus terngiang-ngiang sampai sekarang. Then lagu ni famous melalui drama Lambaian Ramadhan di tv3. Sanggup tunggu sampai habis semata-mata nak tengok apa tajuk lagu ni. Sedap sangat liriknya. Then Sab pun search la dekat google. Bila dah search dekat google, search pulak dekat youtube. Nak tengok video dia. Penyanyi dia handsome. Muka dia ada iras2 hero dalam cerita Love in Paris kalau tak salah. Drama indonesia. Sab memang minat dengan hero tu. Tak sangka pula Malaysia pun ada hero muka macam tu. Yang paling penting dagu kita sama tau. Dagu mahal sedunia. Hehe.

  • Biarkanlah ku terus mencintai kamu,
  • Mencinta seperti waktu dulu,
  • Ku rindu saat kita bersama,
  • Mengikat kasih bahagia.
  • Ku mahu kau tahu kau selalu di hatiku,
  • Tak mungkin ku kan ada yang baru,
  • Ku mahu engkau selalu tahu,
  • Dirimu cinta matiku.
  • Biarkanlah saja ku terus merindu,
  • Merindu dirimu,
  • Biarkanlah saja aku menyimpan kasih kepadamu.
  • Ku mahu engkau selalu ada di sini,
  • Menemani setiap malamku yang sunyi,
  • Ku sedar kita takkan mungkin bersama.


Image result for wanns ahmadImage result for wanns ahmad

Yes!! Ku sedar kita takkan mungkin bersama Wanns Ahmad. Hahaha. Sab doakan semoga Wan Nursalam Wan Ahmad terus maju dalam bidang seni ni ye. Ameen Insyaallah. Actually Sab ada dua orang kenalan yang menggunakan nama Wan Ahmad. Cuma diorang Redzuan la. Bukan Wan. Sampai sini dulu. Klik banner di atas untuk tonton video lagu ni.

Dari Abu Hurairah r.a. Sesungguhnya Rasulullah s.a.w. bersabda : "Barangsiapa yang beriman kepada Allah dan Hari Akhirat maka hendaklah dia berkata baik atau diam".

2 comments:

  1. Best kan lagu ni. Mula2 dengar terus jatuh hati. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah... Best sangat. Liriknya sedap ^_^

      Delete