Friday, 15 July 2016

Rebut Duit Raya RM50.00 By Cik Akak

بسم الله الرحمن الرحيم
Banyak dapat duit raya tahun ni? Atau bila last korang dapat duit raya? Kalau rasa dah lama tak dapat, nak duit raya? Kalau nak, moh le join segmen dari Cik Akak ni. Bukan senang orang nak bagi duit raya dekat makhluk-makhluk yang dah 'besor-besor' ni. Hehe. Siapa taknak kan? Sab nak sebab boleh la guna duit raya ni untuk belanja bila balik kolej nanti. Kalau korang pun nak, senang je. Klik banner di atas, ikut syarat mudah yang di tetapkan and publish. Done!!  Senangkan?

| SEMOGA SABRINA DAPAT DUIT RAYA DARI CIK AKAK |

Dari Abu Hurairah r.a. Sesungguhnya Rasulullah s.a.w. bersabda : "Barangsiapa yang beriman kepada Allah dan Hari Akhirat maka hendaklah dia berkata baik atau diam".

12 comments:

  1. Salam..Hai..Singgah Sini Dari Giveaway Yang Sama..Best Of Luck Ya ..
    http://www.akifimtiyaz.com/2016/07/rebut-duit-raya-rm5000-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  2. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah... Thank yoy sudi singgah sini ^_^

      Delete
  3. cik akak dah update senarai peserta...boleh rujuk

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2016/07/senarai-peserta-rebut-duit-raya-rm5000.html

    terima kasih support giveaway simple cik akak

    ReplyDelete
  4. dari ga yang sama :D
    good luck
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/07/rebut-duit-raya-rm5000-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  5. Singgah sini yee.. Best of luck dan selamat hari raya :)

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/07/rebut-duit-raya-rm5000-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  6. salam..singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/07/rebut-duit-raya-rm5000-by-cik-akak.html

    ReplyDelete